Om meg

Jeg heter Per Ivar Ekeberg og er 48 år. Jeg  har fisket hele livet og bundet fluer de siste 25 årene. Jeg startet min fiskekarriere som de fleste andre med sluk, spinner og markfiske. Har fisket mye og ser ikke ut til å bli lei av det. 
Ganske tidlig ble jeg dratt over mot å fiske med flue, og fremfor alt å fiske med mine egne fluer. 
Jeg har etterhvert funnet stor glede i å prøve hele tiden å binde mer og mer realistiske fluer, altså fluer som ligner på de insektene som jeg prøver å imitere. De sier at man binder fluer for fiskeren mer enn for fisken. Vel, i mange tilfeller stemmer vel det. Det skal være moro å kikke ned i flueboksen sin og være fornøyd med det man ser. Det er selvfølgelig viktig for meg at fluene også fisker godt. Derfor må jeg også prøve å lage fluer som behager fisken også. 
Det har vært viktig for meg å hele tiden fornye meg med nye materialer og nye teknikker som dukker opp. Jeg kan vel med hånden på hjertet si at fluebindere generelt er oppfinnsomme, og da tenker jeg ikke spesielt på meg selv men også på alle de dyktige fluebindere der ute.
Bruker mye av tiden min til å binde fluer, men også lese meg opp på litteratur, se fiskevideoer, videoer om fluebinding, etc.

Jeg har laget denne bloggen da jeg ønsker å dele mine fluer og tanker om fluebinding med dere. Kommenter gjerne og send meg spørsmål så vil jeg svare dere.

 Linker:
 


Min Epostadresse: Per Ivar Ekeberg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar